tartalomjegyzék

ÖRÖMDOBOZ

Hogy a jó is "hangot kapjon"!

 

Ezt a dobozt az elégedett embereknek nyitottam. 

 

mrpukkaszto@indamail.hu

 

Ha jó a történet közreadom! Az örömhangokban (klikk) olvashatod!

 

 

Örömhangok

Friss topikok

  • Mr Fika: Nem az a baj, hogy nem tudjuk, átvernek-e... és leültünk volna, mielőtt seggreesünk... hanem, hogy... (2008.08.16. 19:36) Rohadt életbe! Már megint lopnak!
  • Mr Fika: Üzenem mindenkinek, hogy az első témám egy MÁV fikázás lesz. Nem alaptalanul. Lg. (2008.08.10. 15:14) Sziasztok!

Rohadt életbe! Már megint lopnak!

2008.08.13. 21:05 | Mr Fika | 2 komment

Részletben is fizethetnek az átvert lakók..

Olvasom, hogy egy budapesti társasházban jól átverték a lakókat. Volt ugyanis egy Nagy és Társa Bt. amelyik szépen lassan elsikkasztotta a társasház közös pénzeit... komolyan mondom a kurva életbe!

Nemrégiben pattant ki a MÁV biztosító botrány, ahol szintén ezer kérdés merült fel arról, hogy s miként fizettetik meg a gyanútlan biztosításkötőkkel az elsikkasztott pénzüket! Részletfizetés, kátyúbólkihúzás is felmerült. De miért?

Csak arról nem hallottam, miért Ők? Miért nem az igazi sikkasztók fizetnek? Nem értem, ha én, mint állampolgár és alkalmazott egy csődbement cégtől nem kapom meg a jogos jussomat, várnom kell a prioritások sorrendjére, és akkor sem biztos...

Akkor például miért nem várhat egy multi, vagy egy szolgáltató a nyomozás lezárására?

Hasonló az eset mintha ikertestvérek lennének... itt is a lakóknak kell fizetni! Micsoda nagylelkűség, fizethetnek részletekben is... Hogy oda ne rohanjak!

A kurva életbe! Mondom felháborodva, mert az utca hangja ezt sugallja! Messzire hallatszik az agyonadóztatott és mindenfélével sújtott kisemberek sóhaja...

Velük érzek! Mehet az egész az ELKÚRTUK DOBOZBA!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mr-fika.blog.hu/api/trackback/id/tr47614813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

veszély filozófusa 2008.08.13. 21:38:21

Nem akkor kell gondolkozni, amikor már baj van! Azzal nem tudjuk megelőzni.
Csak olyan dolgok, igények befolyásolhatják viselkedésünket, amelyeknek tudatában vagyunk, amelyeket ismerünk.
Szerintem ezt nem tudja senki, hogy átverik, ha tudnák nem mennének bele az átverésbe!

Mr Fika 2008.08.16. 19:36:03

Nem az a baj, hogy nem tudjuk, átvernek-e... és leültünk volna, mielőtt seggreesünk... hanem, hogy sokan vannak, akik az átverős fajtához tartoznak. Már egész hatalmas csapat van belőlük!!! Állami támogatással. No ez a baj!
süti beállítások módosítása